tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post3489723932091607167..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Jogurtiniai keksiukai su mėlynėmisVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-48219922618848428442017-06-21T10:33:06.523+03:002017-06-21T10:33:06.523+03:00Ech, geriausi kritikai vaikai :) Maniškis paaugo i...Ech, geriausi kritikai vaikai :) Maniškis paaugo ir nebevalgo nieko su uogom :( Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-83049274796645571232017-06-21T09:29:29.093+03:002017-06-21T09:29:29.093+03:00Šiuos keksiukus jau kepu gal 3-4 kartą... tai su š...Šiuos keksiukus jau kepu gal 3-4 kartą... tai su šaldytom šilauogėm, tai su avietėm... tobuli :) nelieka nei vieno įamžint, exxx, dingsta nuo stalo akimirksniu, o mažasis valgė net 2 iškart, kai šiaip nevalgo su uogom.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12168046684209473654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-57720440138515410302016-07-23T22:41:18.095+03:002016-07-23T22:41:18.095+03:00na graikiškas ir paprastas jogurtas tikrai skirias...na graikiškas ir paprastas jogurtas tikrai skiriasi savo konsistencija. Esu dariusi iš natūralaus jogurto graikišką - išrūgų buvo antra tiek kiek gavosi graikiško jogurto. Tad praktiškai nesuklydote įpildama pieno :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-85518897599525630842016-07-08T10:31:40.048+03:002016-07-08T10:31:40.048+03:00Man pagal tokius kiekius tešla išėjo tokia, kad no...Man pagal tokius kiekius tešla išėjo tokia, kad nors imk ir minkyk. :D Naudojau graikišką jogurtą vietoj įprasto, bet juk konsistencijos jų taip labai nesiskiria. Teko gelbėti įpilant gerą stiklinę pieno. Rezultate - kuo puikiausi keksiukai. Tik va dėl tų normų turiu stiprių abejonių. Arba kažko nenuskaičia(va)u...Ievahttps://www.blogger.com/profile/09027336004987577381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-11030005719674030952016-07-08T10:30:47.100+03:002016-07-08T10:30:47.100+03:00Man pagal tokius kiekius tešla išėjo tokia, kad no...Man pagal tokius kiekius tešla išėjo tokia, kad nors imk ir minkyk. :D Naudojau graikišką jogurtą vietoj įprasto, bet juk konsistencijos jų taip labai nesiskiria. Teko gelbėti įpilant gerą stiklinę pieno. Rezultate - kuo puikiausi keksiukai. Tik va dėl tų normų turiu stiprių abejonių. Arba kažko nenuskaičia(va)u...Ievahttps://www.blogger.com/profile/09027336004987577381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-10514420526869425162015-06-04T10:33:33.709+03:002015-06-04T10:33:33.709+03:00Papildomai negesinu. Tešloje yra jogurto, kuris ge...Papildomai negesinu. Tešloje yra jogurto, kuris gesina sodą. Jei nugesinsite sodą prieš dedant į tešlą, jos didesnė dalis keliamosio galios ties tuo ir pasibaigs. Sumaišius sausus produktus su šlapiais, soda sureaguos su jogurtu ir tada gesinsis = vyks kilimo procesas. atkreipkite į burbuliukus tešloje :) <br />Žinoma toks metodas tinka tik tai tešlai,kuri turi rūgščių produktų: jogurto, kefyro, grietinės, varškės. Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-15690224710411665682015-06-04T10:31:45.010+03:002015-06-04T10:31:45.010+03:00Kepimo milteliai yra ta pati soda su rūgštimi, ir ...Kepimo milteliai yra ta pati soda su rūgštimi, ir gavęs skysčio nusigesina. Kai tešloje yra rūgščių produktų, soda geriau suveikia, ir iškelia kepinį.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-37080151412393201092015-05-27T16:13:27.209+03:002015-05-27T16:13:27.209+03:00Kuo ir kokiu kiekiu gesinate sodą?ačiū:)Kuo ir kokiu kiekiu gesinate sodą?ačiū:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-62334115238371287602015-05-27T16:12:54.358+03:002015-05-27T16:12:54.358+03:00Reikalinga ir soda ir kepimo milteliai?Reikalinga ir soda ir kepimo milteliai?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-42268659109115664922014-06-19T08:33:42.712+03:002014-06-19T08:33:42.712+03:00Ačiū, Julija! :)Ačiū, Julija! :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-84648937552342341052014-06-01T14:35:43.316+03:002014-06-01T14:35:43.316+03:0055 gramai55 gramaiJulijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-41928064900244081562014-06-01T13:41:07.773+03:002014-06-01T13:41:07.773+03:00Gal žinote, kiek 60 ml aliejaus atitiktų gramų?:)Gal žinote, kiek 60 ml aliejaus atitiktų gramų?:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-83199880364008383992013-07-24T09:57:52.355+03:002013-07-24T09:57:52.355+03:00Ačiū! Jie ir buvo be galo skanūs! :) Nors iš karto...Ačiū! Jie ir buvo be galo skanūs! :) Nors iš karto apsidraudimui pasikartoju - ne visiems :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-57307176659108314682013-07-24T09:33:06.260+03:002013-07-24T09:33:06.260+03:00Labai skaniai atrodo!:)Labai skaniai atrodo!:)Neringahttps://www.blogger.com/profile/06082453709634747949noreply@blogger.com