tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post2926481458735651232..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Karamelinis šokoladinis kavos tortasVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger89125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-9675491416342343652021-06-03T14:58:54.112+03:002021-06-03T14:58:54.112+03:00Man taip nėra buvę, bet gal dar šiltą pjaustėte? Š...Man taip nėra buvę, bet gal dar šiltą pjaustėte? Šilti jie būna trapesni.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-25506330910519914822021-06-02T17:01:00.258+03:002021-06-02T17:01:00.258+03:00Šiandien kepiau ši tortą. Biskvitai iškepė puikiai...Šiandien kepiau ši tortą. Biskvitai iškepė puikiai. Tik kai juos perpjoviau per pusę, viršutinė dalis subirejo. Įdomu kodėl?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13352012119424230148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-48704755169876181812021-03-24T16:27:13.793+02:002021-03-24T16:27:13.793+02:00Kremo produktai turi būti šalti. O tortą kepiau ja...Kremo produktai turi būti šalti. O tortą kepiau jau begalę kartų, nei karto bėdos su kremu nebuvo :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-12119775710789066572021-03-14T19:10:51.161+02:002021-03-14T19:10:51.161+02:00Išsikepiau biskvitas.Paskaičiau komentarus ir bais...Išsikepiau biskvitas.Paskaičiau komentarus ir baisu ,kas bus su kremu?Kažin produktai turi būti šalti ar kambario temperatūros?Gitanahttps://www.blogger.com/profile/14877193414639815932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-20893052306276666182020-05-18T23:19:29.622+03:002020-05-18T23:19:29.622+03:00Gaminau savo gimtadieniui, suejo 28m ir yik dabar ...Gaminau savo gimtadieniui, suejo 28m ir yik dabar atradau ta "savo" torta, 100% atitinka mano skoni.. Kosmosas koks man jis skanus buvo.. Man jis toks tortu tortas 🙂Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07250451891413123033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-8945370293887121502019-09-13T17:05:24.533+03:002019-09-13T17:05:24.533+03:00KOkią mascarponę naudojote? kiek dariau šį kremą, ...KOkią mascarponę naudojote? kiek dariau šį kremą, visada gaunasi tirštas. Niekaip nesuprantu, kodėl suskystėja mascarponė...Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-31351940243442648212019-09-12T18:06:55.729+03:002019-09-12T18:06:55.729+03:00Tortas skanus, bet labai jau skystas kremas išėjo,...Tortas skanus, bet labai jau skystas kremas išėjo, perpjovus viskas išsivažiavoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-87965256629716528272019-07-14T23:31:34.390+03:002019-07-14T23:31:34.390+03:00O kokią maskarponę naudojote? Gal čia būtų atsakym...O kokią maskarponę naudojote? Gal čia būtų atsakymas?Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-61152771537422431052019-07-14T23:29:56.677+03:002019-07-14T23:29:56.677+03:00Keista, nes tiek maskarponė, tiek rududu tirštos k...Keista, nes tiek maskarponė, tiek rududu tirštos konsistencijos. Labai keistai sureagavo jie pas Jus. Aš šį tortą gaminau jau gal 6 kartus mažiausiai, kremas visada tirštas gaunasi...<br />labai gaila, kad nepavyko :(Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-4301576979592400232019-07-13T14:51:38.548+03:002019-07-13T14:51:38.548+03:00Del kremo suskystejimo tai tikrai mistika. Iskepia...Del kremo suskystejimo tai tikrai mistika. Iskepiau gal 10 tortu su situo kremu ir visada gaudavosi gerai isskyrus paskutini. Kremas taip suskystejo, kad tapo grietineles kavai konsistencijos. Uzpylus ant biskvitu, visiskai i juos susigere. Kai valgem, vyras sake, kad skonis vistiek geras, bet as taip nusivyliau, kad atsirado baime gaminti dar karta sita krema.Skaistehttps://www.blogger.com/profile/15664494900508088161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-61489152828012100582019-04-24T10:54:08.546+03:002019-04-24T10:54:08.546+03:00Na matot kaip skiriasi skoniai. O aš šį tortą jau ...Na matot kaip skiriasi skoniai. O aš šį tortą jau gal 20 kartų kepiau - vienas mėgiamiausių :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-74241199878619022192019-04-17T19:19:43.070+03:002019-04-17T19:19:43.070+03:00Dar tokio nevykusio, trupančio, kartaus biskvito g...Dar tokio nevykusio, trupančio, kartaus biskvito gyvenime neteko kepti. Sugadinti produktai.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-41140054729886192142017-12-26T20:18:44.149+02:002017-12-26T20:18:44.149+02:00Puikus receptas ir labai skanus tortas!!! Pirmą ka...Puikus receptas ir labai skanus tortas!!! Pirmą kartą kepiau pagal receptą, tai kremo man čiut užteko ir nelabai drėgnas gavosi, tad kepant 2 biskvitus, tikrai reikia naudoti daugiau kremo. Antrą kartą kepiau tik vieną biskvitą, papildomai išsikepiau morengo sluoksnį, kremo paruošiau daugiau nei pusė normos ir gavosi pasakaitė! Ačiū už receptą!!!Karolinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-23590425415648847852017-12-23T20:21:30.441+02:002017-12-23T20:21:30.441+02:00Sveiki. Ar bandė kas su margarinu kepiniams, vieto...Sveiki. Ar bandė kas su margarinu kepiniams, vietoj sviesto? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-86103772316442787492017-12-16T22:21:23.771+02:002017-12-16T22:21:23.771+02:00Šis sirupas suteikia labai ryškų ir išskirtinį sko...Šis sirupas suteikia labai ryškų ir išskirtinį skonį, tačiau jei jau yra kategoriškai nemėgstančių kavos skonio, tikrai neverta rizikuoti. Kuo pakeisti, net nesugalvoju. Gal tiesiog jos nenaudokite. Tortas bus kitoks, bet galbūt ne blogesnis. Gal tik saldumas bus ryškesnis, nes kava šiek tiek suteikia balanso.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-86248057668216654442017-12-15T17:30:02.364+02:002017-12-15T17:30:02.364+02:00Ar galima pakeisti kava kuom nors kitu siurupe? Ne...Ar galima pakeisti kava kuom nors kitu siurupe? Nes zadu gaminti sy torta bendradarbaiam tarp kuriu yra anglu ir jie nemegsta kavos skonio kepiniuose ar sokolode :(Odretukshttps://www.blogger.com/profile/12501151596049040461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-81428102258587963892017-12-05T12:32:09.847+02:002017-12-05T12:32:09.847+02:00Ištepti tortinės šonus sviestu reikia, kad iškepta...Ištepti tortinės šonus sviestu reikia, kad iškeptas biskvitas lengvai atšoktų nuo sienelių ir nerpiliptų. <br /><br />Pagal internete rastą info, priežastys dėl ko dažniausiai gali sukristi jūsų kepamas pyragas:<br />- Perplakta tešla;<br />- Per žema temperatūra orkaitėje;<br />- Dėl kepimo metu darinėjamos orkaitės;<br />- Tešloje per daug riebalų, cukraus arba kepimo miltelių;<br />- Tešloje per mažai miltų.<br />Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-75381627043178729182017-12-05T12:22:06.793+02:002017-12-05T12:22:06.793+02:00Gal dar turi įtakos ir šokoladas? Čia tik spėju.Gal dar turi įtakos ir šokoladas? Čia tik spėju.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-88632928530739753882017-11-30T22:24:36.172+02:002017-11-30T22:24:36.172+02:00Kaip kepejėlėms išeina taip gražiai sudrožti graži...Kaip kepejėlėms išeina taip gražiai sudrožti gražiomis drožlėmis šokoladą,.Man taip nesigauna,gal netinkamas mano skustukaskepėjahttps://www.blogger.com/profile/01213913930781561734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-32638289892425747492017-11-30T22:18:11.239+02:002017-11-30T22:18:11.239+02:00Noriu paklausti ar tortinės šonus reikia ištepti ...Noriu paklausti ar tortinės šonus reikia ištepti sviestu,ir kodėl,Dėl kokių priežasčių kartais visai baigiant iškept biskvitui ima ir supliūkšta biskvito vidurys.Dėkoju už atsakymuskepėjahttps://www.blogger.com/profile/01213913930781561734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-6090515296542108122017-10-26T12:19:45.106+03:002017-10-26T12:19:45.106+03:00Biskvitai pasauti i orkaite. Tik velnias per skube...Biskvitai pasauti i orkaite. Tik velnias per skubejima, kol dukra miega, skardas ne tik dugnus istiesiau kepimo popieriumi, bet kepimo popieriu itiesiau i skardas, ir pildama mase i jas, supratau, kad gausis labai nedailus torto sonai :( matysiu kaip atrodys, tai arba apipjaustysiu minimaliai sonus arba aptepsiu pertepimu, jei jo liks zinoma :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00903340897275126023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-80891837215520971332017-03-20T21:34:00.933+02:002017-03-20T21:34:00.933+02:00Tešla tikrai nesilaikys gražiam apskirtime. Jei ne...Tešla tikrai nesilaikys gražiam apskirtime. Jei neturote atsegamos apvalios formos - tuomet siūlyčiau kepti orkaitės skardoje ir daryti stačiakmapį tortą: padalinsite iškepusį tortą į 4 dalis ir vualia :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-55775869466230620822017-03-18T18:34:18.730+02:002017-03-18T18:34:18.730+02:00Sveiki :) bandysiu ir as si tortuka... tik klausim...Sveiki :) bandysiu ir as si tortuka... tik klausimas del biskvitu. Ar galima juos kepti visus keturis atskirai? Ta prasme - po viena. Nes kepu be skardu, tiesiog ant popieriaus, tai bijau, kad isbegs per krastus man, jeigu kepsiu pvz du vienetus viename. Ar labai skysta biskvitu tesla gaunasi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-92130563648506142252016-06-17T12:31:25.228+03:002016-06-17T12:31:25.228+03:00Pienas dalyvauja 4 ir 6 punktuose, vanilė - 4 punk...Pienas dalyvauja 4 ir 6 punktuose, vanilė - 4 punkte :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-10939915683108078532016-06-17T12:15:58.839+03:002016-06-17T12:15:58.839+03:00Kur piena pilti ir vaniles ekstrakto?Kur piena pilti ir vaniles ekstrakto?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01027660974343352486noreply@blogger.com