tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post2833836869883119396..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Slyvų ir šokolado džemasVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-90453303555592275062013-08-23T16:33:11.520+03:002013-08-23T16:33:11.520+03:00Labai teisingas klausimas, deja, prisipažinsiu, ne...Labai teisingas klausimas, deja, prisipažinsiu, neturiu atsakymo, nes viriau senokai. Bet tikrai nebuvo daug, nes tokius džemus valgau viena, net vyras nepadeda :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-9896856377269733932013-08-03T00:07:47.409+03:002013-08-03T00:07:47.409+03:00Klausimelis? O kiek cia stiklainiuku ir kokios tal...Klausimelis? O kiek cia stiklainiuku ir kokios talpos susidare? noriu pasiskaiciuoti, kad mum dviem su vyru nebutu per daug. Nesam mes dieli megejai tokiu dalyku, bet kartais patinka tokie skanumynai. O jei dar savi...niam!Eglėhttps://www.blogger.com/profile/17780035545339666168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-1918228467832988412012-08-21T12:55:48.189+03:002012-08-21T12:55:48.189+03:00Teoriškai tiktų. Tiek, kad slyvienė tikriausiai ir...Teoriškai tiktų. Tiek, kad slyvienė tikriausiai irgi būtų šviesi, kaip slyvos, tai nesu tikra, kaip atrodytų šokoladas ištirpęs joje :) Gal nudažytų viską tolygiai, bet negarantuoju :) Beja, labai skani slyvienė gaunasi ir su brendžiu :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-55744341857950638722012-08-20T22:23:58.017+03:002012-08-20T22:23:58.017+03:00Iš nuotraukų supratau, kad mėlynos slyvos naudotos...Iš nuotraukų supratau, kad mėlynos slyvos naudotos, pas mus tokios šviesiai rožinės, todėl svarstau, ar tiktų... Na, pamėginsim, nes labai vilioja :) Justehttps://www.blogger.com/profile/03402130056715833428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-51796682685300181362012-08-20T21:52:48.410+03:002012-08-20T21:52:48.410+03:00Kaip ir bet kokios, aišku išskyrus, geltonas - kau...Kaip ir bet kokios, aišku išskyrus, geltonas - kaukazines. Bet aš ne slyvų specialistė, visų rūšių galiu ir nežinoti :)<br />Aš naudojau paprastas mėlynas slyvas, augančias pas mamą sode :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-41007528741894531782012-08-20T19:28:26.795+03:002012-08-20T19:28:26.795+03:00O kokias slyvas naudoti? Ar tinka tos bet kokios? ...O kokias slyvas naudoti? Ar tinka tos bet kokios? :)Justehttps://www.blogger.com/profile/03402130056715833428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-29423927480248127252011-08-29T14:47:32.299+03:002011-08-29T14:47:32.299+03:00O aš su vakavimu kol kas labai rezervuotai, nes re...O aš su vakavimu kol kas labai rezervuotai, nes reiktų valgyti vienai, o tai perspektyva nežavinti :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-92035851637766515842011-08-27T12:50:53.817+03:002011-08-27T12:50:53.817+03:00Niaaaam :)
vis vakuoju vakuoju ir sakau sau, nu j...Niaaaam :) <br />vis vakuoju vakuoju ir sakau sau, nu jau užteks, viskas daugiau nebe, bet vis namuose atsiranda perteklius kokių daržovių ir turiu, privalau kokiu tai būdu išsaugoti..:DDD gi gaila :D<br />Tiesa dabar šiek tiek pomidorų perteklius, todėl po Tavo išbandyto ir išgirto pomidorų padažo galutinai apsisprendžiau - šiandien darysiu, jau ir paprikų įsigijau ;) :DRedahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.com